vineri, 20 iunie 2014

Cine se baga la curatenia ...de varaaaaa?

Cine se baga la curatenia ...de varaaaaa?


Haideti cu totii sa purcedem la o curatenie temeinica de vara! Interna! :D

De luni, 23 iunie planuiesc sa incep cura de detoxifiere MASTER CLEANSE si dupa cum bine stim unde-s multi puterea creste! Asa ca va invit sa facem gasca de detoxifiere! Veti vedea ca in grup se formeaza o dinamica aparte, ne ajutam unii pe altii, punem intrebari, primim feedback, aflam impresii de la alte persoane care sunt pe acelasi drum si nu se simtim niciodata singuri si pierduti.

Dar bineinteles, mai intai sa va spui un pic (ca la ora asta imi pica ochii de somn si n-am vreme de explicatii extinse) despre ce vorbesc eu acilisa! :)
E vorba de dieta cu limonada Master Cleanse in care, timp de minim 10 zile ( se poate tine intre 10 si 40 de zile) se consuma numai limonada si apa. Este o cura de detoxifiere in care este important, pentru a elimina cat mai usor si repede toxinele din organism sa facem zilnic un SALT WATER FLUSH si seara la culcare sa bem un ceai laxativ. Intestinele se curata bine, bine si eliminam astfel poftele, avem o absorbtie mai buna a nutrientilor si o eliminare mai eficienta. O sa va povestesc eu mai incolo, mai pe-ndelete despre efectele benefice, acuma vroiam doar sa va dau reteta ca sa aveti timp sa va hotarati daca va bagati :) Iaca reteta:


Reteta MASTER CLEANSE


Ingrediente necesare:
- lamai - cam 6 lamai zilnic
- miere (de preferat dintr-o sursa sigura, sa nu fie tratata sau fiarta..) sau dupa reteta originala sirop de artar de categoria B (gasiti la plafar, magazinele naturiste sau pe net)
- cayenne pepper bio - adica pudra de ardei iute bio - gasiti la plafar
- apa plata de izvor (sa nu fie apa de la robinet)
- ceai laxativ (cu crusin, de la plafar)
- sare de muraturi sau sare de mare
Cum se face?
Cu o zi-doua inainte mananci cat mai usor de preferat mai mult cruditati, fructe, salate. In seara dinainte sa te apuci bei o cana cu ceai laxativ, inainte de culcare.
Apoi, zilnic, bei intre 6 si 8 pahare de limonada preparata in felul urmator:
- 2 linguri zeama de lamaie
- 2 linguri miere sau sirop de artar categoria B
- 300 ml apa calduta
- un pinch de cayenne pepper sau 1/10 dintr-o lingurita
OBS: nu preparati mai mult decat beti in urmatoarea ora. limonada trebuie sa fie proaspata altfel nu mai e atat de nutritiva.
Tot zilnic, dimineata pe stomacul gol se bea 1 litru de apa cu sare - procedura se numeste SALT WATER FLUSH
Cum se face?
Se pun 2 lingurite de sare de mare sau sare de muraturi (de-aia grunjoasa si murdara - e plina de minerale) intr-un litru de apa calduta si se amesteca pana se topeste. Se bea apa asta cu sare pe stomacul gol, apoi se sta 30 min in pat culcat pe partea dreapta. Apoi ne putem vedea de treburi. Atentie: dupa 1- 2 sau chiar 4 ore apa va iesi pe partea cealalta :) Fiti pe faza ca atunci cand incepe sa iasa nu e timp de taraganat. Apa asta ne va curata intenstinele de la un cap la altul in mod exemplar.
Si in fiecare seara, se bea ceaiul laxativ de care am pomenit anterior.

Asadar timp de minim 10 zile
- SALT WATER FLUSH dimineata pe stomacul gol
- intre 6 si 12 pahare de limonada de-a lungul zilei
- apa calduta cata vreti voi
- seara inainte de culcare ceai laxativ
Apoi se iese din cura intr-un fel special, cu sucuri, apoi mancare cruda, apoi gatita... va explic eu tot ce trebuie

Cam asta este. Curata foaaarte bine organismul de toxine, energizeaza si vindeca.
Daca nu va pasioneaza acum, atunci eu o fac singura (sau cu luci :P) si va tin la curent cum imi merge.

Sau daca aveti intrebari, intrebati cu incredere. Pot sa va dau mult mai multe explicatii si motive pentru a face aceasta cura, de ce-i buna si de ce asa...dar mi-e prea somn acuma. Am vrut sa pun cat de repede reteta ca sa apucati s-o studiati si sa va hotarati daca e pentru voi sau ba.




Va pup! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu